Velkommen i vores kreative håndarbejdsverden !

Velkommen i vores kreative håndarbejdsverden  

Hvem er vi?

Vi er Hillerøds lokale og online håndarbejds-pusher i stof, garn og broderi mm. Vores butiks lokaler er måske små 80 kvm., men det kreative hjerte og sortimentet er stort. For vi elsker at give dig uanede mængder af muligheder for at være kreativ.  

Vi synes det supersjovt at proppe butikken med alt det nye håndarbejde, men vi har også alt det, du ikke vidste du manglede, såsom; BH-forlængere, bævernylon til dine havemøbler, Strømpegarn til dine kolde fusser og køkkentern i alverdens farver til sommerbukserne.

Vi er altid friske på en kreativ udfordring i butikken, og vejleder gerne omkring reparation af hestebækken eller rundskæring af chiffonflæser til konfirmationskjolen.

Hvor finder du os?

Metervarer er lokaliseret i ‘Hillerøds hyggeligste gågade’ Helsingørsgade 8D.

Det er jer kunder, der gør det sjovt for os at åbne dørene op hver dag (dog ikke om søndagen, for der holder vi fri… eller fri og fri... Her bruger vi tiden på at fodre symaskinen eller få strikkepindene til at gløde, så kreativiteten kan komme ud).

Vores værdier

Vi er, hvad vi spiser! Derfor krydrer vi altid vores frokost med en teskefuld kreativitets-salt, en anelse fagligheds-pulver, et drys humørsukker og en dråbe hjælpsomheds-vand.

Hos os er der aldrig “dumme spørgsmål” eller "dårlige ideer”. Vi gør meget ud af, at når du forlader vores kreativitetsunivers er posen fyldt med fornyet inspiration, kvalitet og personlighed, som gør dig til dig.

 

Hvem står bag disken, tager telefonen og svarer på dine mails?

Det gør…

 

Rikke

Er vores superkyndige håndværker og syeske med mange års erfaring som håndarbejdslærer på de københavnske textilskoler. Det er også her du kan nyde hende selvskab, når hun ikke er i Metervarer, hvor hun på sødeste vis formidler om, hvor nålen skal placeres for få et smukt resultat.

 

Gitte

Er indehaveren og farveglad. Hun har en Pba.i formidling af textil, håndværk og design fra håndarbejdets Fremme, en skrædderudd. fra KTS og en salgudd. fra Magasin Du Nord, med speciale i dametextil. Gitte er en kreativ ildsjæl, som elsker at skabe, vejlede og hjælpe Metervarers kunder.

Mette

Er vores kreative patchwork og strikkedronning, som sender sms til chefen kl.6 om morgen med endnu et krea'projekt hun er gået i gang med. Hun har strikket, syet osv. i over 30 år og var en af de første kreative bloggere herhjemme. Mette synes, det skønt at havde kundekontakt og står altid klar til at hjælpe og være kreativ med dig videre i dit projekt.